Hvad skyldes opstigende grundfugt?

En fugtig kælder kan skyldes en utæt regnvandbrønd, en lyskasse der skal renses eller utætte rør. Dog er den mest almindelig årsag til en fugtig kælder opstigende grundfugt. Problemet kan opstå fra bunden af husets fundament, da denne typisk befinder sig 2-3 meter under jordoverfladen. Da der altid er fugtigt ved husets fundament, kan vandet trænge ind i fundamentet via de kapillarer, der opstod, da fundamentet blev støbt.

Kom opstigende grundfugt til livs

For at komme en fugtig kælder til livs, er man nødt til at få en permanent løsning, der stopper den opstigende grundfugt. Der er dog ingen grund til panik, da du kan få hjælp til at løse problemet sammen med Drytech. Svaret er Drymat System. Dette er et system, som leder vandet fra kælderen ud i jorden. Systemet kræver ikke gravearbejde, og resulterer dermed ikke med en ødelagt have.

Systemet er designet til at komme den opstigende grundfugt i din kælder til livs, samtidig med at produktet forhindrer ny opstigende grundfugt. Produktet kan dog ikke forhindre vandindtrængningen fra oversvømmelser eller sætningsskader. Drymat System kan dog hjælpe med den konstante fugtige kælder, og kan hjælpe på skimmelsvampsproblemer, ved at udtørre skimmelsvampen på en ganske ukompliceret og billig måde.

Kontakt Drytech og få hjælp til din opstigende grundfugt

Hvis du kan genkende disse problemstillinger, kan Drytech tilbyde dig hjælp med din opstigende grundfugt i kælderen. De vil hjælpe dig uden at det koster en ødelæggelse af din have eller gravearbejde. Kontakt dem for at aftale en løsning, som passer begge parter.

For mere information om Drytech, klik her.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *