Oplysninger om billig hosting søges

Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvilken udbyder, der tilbyder den bedste billig hosting med domæne, e-mail og god plads, som der findes på markedet lige nu. Er der nogen, der kender til en detaljeret oversigt, hvor man kan sammenligne priserne på internet udbydere her i Danmark?

På mit gymnasium har vi i hele denne måned hybrid måned. Det vil altså sige, at fagene smelter sammen og i denne uge er det samfundsfag og matematik. Jeg tror, det er så vi lære at kombinere vores færdigheder, når vi er færdige her.

Jeg skal bruge oplysningerne til en opgave, vi har fået for, som handler om prisudviklinger. Så jeg har fået et ark med oplysninger om, hvad et domæne kostede i 90’erne, og det er nu min opgave at finde ud af, hvad gennemsnitlig, dyr og billig hosting kostede dengang og sætte det i forhold til i dag.

Jeg skal finde priser på billig hosting, som indeholder alt, man kan have brug for, når man skal have sin hjemmeside op at køre. Altså både domæne, e-mail, support og så videre. Jeg er faktisk ret glad for min opgave, og jeg vil gerne finde en så god oversigt, som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *