Indisk mad fra den indiske takeaway i aften – Oh, det bliver godt!

Nogle gange når jeg sidder på arbejdet, kan jeg godt finde på at fantasere om, hvad jeg skal have at spise, når jeg kommer hjem. I dag tror jeg, den skal stå på indisk mad! Jeg har nemlig opdaget en rigtig god indisk take away, som udelukkende bringer ud.

Der er ikke noget bedre at få maden leveret efter en lang arbejdsdag. Jeg har sjældent overskud til at lave mad, så jeg nyder virkelig at kunne ringe til den indiske take away og bestille lækker indisk mad.

Jeg tror, jeg skal have noget indisk mad med lam. Jeg elsker lam! Og så skal jeg naturligvis have naan brød! Kunne man ikke engang købe naan brød i butikkerne, eller er det kun i England?

Jeg har ikke altid været vild med indisk mad. Det var kun fordi en af mine venner havde bestilt det en dag, hvor jeg var hjemme hos ham. Jeg var lidt irriteret over, at jeg ikke var blevet spurgt til råds, før han bestilte, for jeg havde nok ikke valgt indisk. Og heldigvis for det! For nu opdagede jeg jo lige pludselig hvor godt, det smager! Jeg ved ikke helt, hvorfor jeg ikke har været vild med det før – det må være fordi, at jeg har fået noget mindre godt indisk første gang.

Nå, men jeg kan i hvert fald varmt anbefale indisk mad fra IndiskTakeAway. De bringer kun ud, så du kan ikke bare troppe op hos dem nede på Ægirsgade. Til gengæld ankommer maden ret hurtigt, og du behøver ikke at spilde tid på at vente i butikken. Jeg bliver helt sulten af at tænke på al den mad. Tiden må gerne gå hurtigt, så jeg kan komme hjem og spise indisk mad!

Og hvad skal du så have til aftensmad?

3 tanker om “Indisk mad fra den indiske takeaway i aften – Oh, det bliver godt!”

  1. Hej igen! Jeg prøvede den der indiske take away, som du anbefalede, for jeg fik sådan lyst til indisk mad efter at have læst dit blogindlæg. De er faktisk rigtig gode til at lave mad – dem fra indisk takeaway:)

  2. Det er jeg da glad for at høre, Sune! Ja, det er lækker indisk mad, jeg er glad for, at du tog min anbefaling;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *