Bedre investeringsrådgivning og mulighed for et bådlån

Min mand og jeg har her på det sidste talt meget om, om vi skulle skifte bank. Vi har et sæt venner, der lige har skiftet til en lokal bank, som er meget glade for deres nye bankrådgiver. De siger, de aldrig har fået bedre investeringsrådgivning, og da min mand og jeg står i en situation, hvor vores nuværende bank ikke vil give os et bådlån, tænker vi, det er oplagt at søge nye veje.

Vi har egentlig ikke været decideret utilfreds med den investeringsrådgivning, vi har fået, men vi mener selv, vi har en rimelig stabil økonomi, og står helt uvidende over for, at banken ikke vil give os et bådlån, da vi mener, vi opfylder alle de krav, der er.

Min mand har bestilt et møde i den bank, vi overvejer at blive nye kunder i, som skulle have en god investeringsrådgivning. De lød meget positive over for det bådlån, vi nævnte for dem, og det er jo allerede et stort plus.

Jeg håber meget på, at det ordner sig med den nye bank, så vi kan få tegnet et bådlån hurtigst muligt, og jeg håber, de er lidt mere fornuftige at tale med, end vores nuværende bank er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *