Jeg elsker pelshuer og det russiske look – både fake og ægte fur!

Jeg er helt vild med vinterens nye trend – pelshuer. Jeg synes, de ser så fede ud, de giver sådan et russerlook på den fede måde.

Først fik min veninde en pelshuer, og jeg var ret skeptisk. Jeg tænkte, at pelshuer var sådan noget for gamle polske mænd eller mærkelig gamle små damer. Men moden har jo virkelig taget hånd om pelshuerne, og de er over det hele.

Man kan jo både få pelshuer, der kun er i pels eller bare med pelskanter, alt efter hvad man lige er til. Folk har jo forskellig smag. Personligt synes jeg dem med kun pelskant er de fedeste.

Spørgsmålet er så igen, ja der er mange valgmuligheder, om man er mest til fake fur eller rigtig pels. Jeg er egentlig til begge, jeg forstår ikke helt al den polemik, der er omkring fake fur s. rigtig pels. Jeg mener, begge er jo materialer, der er en proces bag. Den ene er der et dyr bag, den anden er der nogle andre måske mere kemiske processer bag. Alt slider jo på naturen på en eller anden måde. Ingen af delene er specielt dårlig, hvis du spørger mig. Jeg køber bare mest pelshuer i fake fur, så har jeg råd til mange flere nemlig, og nogle gange lugter de ægte, når de bliver våde. Men det er nok bare mig, jeg har altid været lidt mærkelig med sådan noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *