Tidligt ude med julefrokost arrangement

Ja, nu må i altså ikke le alt for højt, men sidste års farce, hvor jeg var alt for sent ude, ønsker jeg altså ikke at gentage, så jeg er faktisk allerede begyndt at planlægge julefrokost, så småt.

Det er jo lidt at en tradition efterhånden, at det er mig der arrangerer julefrokost for familien, når den tid kommer. Oprindeligt foregik det hjemme hos mig, hvor jeg selv lavede maden, pyntede op og alt det der, men efterhånden som jeger blevet ældre, har jeg ikke helt det samme gå på mod som tidligere, og så er familien jo også blevet forøget betragteligt, så der er faktisk heller ikke plads mere.

Derfor søger jeg nu en julefrokost arrangør. Jeg ved der er nogle der gør netop det, men alle dem jeg kan finde laver kun til rigtig store selskaber og med alt muligt gejl som temaer, live musik, og så videre. Men jeg vil jo bare gerne have en ganske almindelig traditionel julefrokost, i hyggelige omgivelse, og så skulle det jo heller ikke gerne være for dyrt.

Derfor håber jeg at der er nogen af jer læsere der kan anbefale en god julefrokost arrangør, til almindeligt mennesker.

En tanke om “Tidligt ude med julefrokost arrangement”

  1. Hej der, jeg kender godt der med pludselig at stå med hænderne fulde uden at have afsætningsplads til rådighed, men ikke i forhold til julefrokost, ikke mere i hvert fald. De sidste mange år har jeg nemlig benyttet mig af city selskabslokaler til at arrangere årets julefrokost, og jeg har ingen problemer haft med dem.

    Så har du min anbefaling. Håber at du kan bruge den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *