Køb dine poker jetoner hos Pokershop.dk

poker jetonerNår du er rastløs og mangler noget at bruge din fritid på, så køb dine poker jetoner og andre produkter hos Danmarks største kvalitetsudvalg i pokerudstyr.
Her kan du finde diverse pokerchips, spillekort, samt udstyr til poker. Hos Pokershop.dk finder du kun poker tilbehør og poker supplies i bedste kvalitet. Det er ligegyldigt om det er første gang du spiller med jetoner, om du er nybegynder til poker eller om du er øvet pokerspiller, shoppen kan tilbyde noget som gør spillet mere realistisk for dig og dine medspillere.

Bestil poker jetoner eller andet og få produktet den samme dag

Hos Pokershop.dk er en god service vigtig, derfor tilbyder de en hurtig levering af produkter. Hvis du står og mangler poker jetoner til det næste spil poker, kan du bestille produktet og få det hurtigt leveret. Efter produkter som bestilles inden kl. 14.00 på hverdage sendes den samme dag, og modtages dermed hurtigst muligt. Kunderne er yderst tilfredse med kvaliteten og servicen, som Pokershop tilbyder, f.eks. vil Jeppe Dallerup og Dorthe Nielsen, fortælle om deres erfaringer hos shoppen.

En erfaren pokerspillers anbefaling omkring poker jetoner

Pokershop går meget op i kvalitet og kundeservice, da disse to faktorer er vigtige, når man driver en virksomhed. Denne indsats er dog ikke tidsspilde, da kunderne er yderst tilfredse med kvaliteten og servicen som Pokershop tilbyder, f.eks. vil Jeppe Dallerup og Dorthe Nielsen, fortælle om sin erfaring hos shoppen:

”Den bedste kvalitet af poker jetoner”

Jeppe Dallerup elsker at spille poker, men det er ikke alle shops, som kan tilbyde den rigtige kvalitet af poker jetoner og andre produkter, har han erfaret. Han mener, at alle shops burde gå op i kvaliteten, som Pokershop gør: ”… før vidste jeg ikke om produktet kunne måle sig med billedet på hjemmesiden, men da jeg fandt Pokershoppen, får jeg altid den kvalitet som jeg bestiller…”

”Dejligt afslappende”

Dorthe Nielsen har en stresset hverdag og når hun kommer hjem elsker hun at slappe af med at spille poker med manden. Dog har Dorthe ofte fået bestilt nogle dårlige produkter fra forskellige shops. Hun siger selv: ”… jeg blev super skuffet hver gang jeg åbnede pakken, især ved poker jetonerne, som jeg havde bestilt fordi produkternes kvalitet ikke kunne leve op til mine krav. Dog har jeg aldrig haft problemer med produkterne fra Pokershop. De har fået en fast kunde… ”.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *