Jeg købte lige lidt kokkeudstyr til min nevø og mig selv

Min nevø har snart fødselsdag, han går lige nu i 9. klasse og han har haft overvejet at søge ind på kokkeskolen. Hans forældre fik dog overbevist ham om, at han skulle tage gymnasiet først, men jeg synes altså, det er vigtigt at opmuntre ham til at tage kokkeuddannelsen, når han bliver færdig med gymnasiet, så derfor vil jeg give ham kokkeudstyr i fødselsdagsgave.

Jeg forstår selvfølgelig godt, at hans forældre vil have ham til at tage en gymnasial uddannelse først. Min nevø har dog heller ikke noget imod det, hvis han får lov at gå på kokkeskole bagefter, og det gør han selvfølgelig. Han er først begyndt at interessere sig for madlavning her de seneste år, så jeg håber meget, han holder ved sin interesse, når jeg giver ham kokkeudstyr, for det kunne da være fedt at have en kok i familien.

Det er ærgerligt, at der skal gå hele tre år, før han kan starte, så jeg må huske at minde ham om sin interesse. Jeg selv er også glad for madlavning, så da jeg købte hans gave, købte jeg samtidig også noget kokkeudstyr til mig selv i form at nogle pander og knive, som jeg syntes, jeg manglede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *