kørselsregnskab app

Kørselsregnskab via app – få det automatiseret

Har flere af medarbejderne længere kørsel til og fra arbejde, så kan det være i bør overveje kørselsregnskab via app. Det gør det nemmere for medarbejderne og sikrer at diverse regler fra SKAT bliver overholdt. Ved at automatisere hele denne proces, så sparer man både tid og penge. Hos Acubiz har de af den grund udviklet Mileage, som er en kørselsregnskab app.

Milage er en kørselsregnskab app

Med Acubiz Mileage, så bliver de kørte kilometer nemt og hurtigt registreret og uploadet til deres expense management service. Det kræver kun nogle få tryk på telefonen – og så notere kørselsregnskabs appen start- og slutdestination for den tur der er blevet kørt. På baggrund af denne information, så udregner kørselsregnskabs appen hvilken godtgørelse der er, ud fra de gældende satser. Ydermere bliver der skabt et overblik over antallet af kilometer kørt. Derudover kan deres kørselsregnskabs app bruges internationalt, hvor den ligeledes vil tage højde for de gældende lovgivninger der er i det specifikke land.

En del af noget større

Det er vigtigt at påpege, at deres kørselsregnskabs app er en udvidelse til Acubiz EMS, hvilket er deres udlægshåndterings service. Dette gør ligeledes livet nemmere for medarbejderne, da det automatisere hele processen for medarbejderudlæg. Her kan meget af det også løses med en app, da man f.eks. kan registrere et udlæg ved at tage et billede af kvitteringen via appen – og så er det uploadet. Det sparer både medarbejderen, som har lagt ud for noget, tid, men også finans afdelingen, da det er en papirløs løsning, hvilket gør hele processen væsentlig hurtigere. Derudover virker appen uafhængigt af medarbejdernes lokalitet.

Mere end en app

Udover deres kørselsregnskabs app Mileage, så har de også Mail-in, Time, Capture og Approve. Den første giver overblik over diverse medarbejderudgifter, såsom internetkvitteringer, rejseplaner mm. Time gøre op med uforudsete lønudgifter, da man hurtigt kan registrere timer og fravær til deres løsning. Capture er den førnævnte app, hvor man kan uploade kvitteringer af udlæg. Den sidste Approve gør det muligt nemt og hurtigt at godkende og afvise bilag – og giver et overblik på farten.

Acubiz har eksisteret siden 1997 af Lars de Nully, hvor de siden da har udviklet deres løsninger, heriblandt deres kørselsregnskabs app. Deres software har i dag over 110.000 brugere spredt rundt i mere end 30 forskellige lande. Derudover er de den største organisation inden for branchen, med mere end 620 virksomheder i deres kundebase.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *