Koglen kopi – invester i en smuk Koglen kopi af en af Poul Henningsens smukkeste lamper

Er du interesseret i at købe en PH-lampe så invester eventuelt i en Koglen kopi. En Koglen kopi er en kopi-variation af Poul Henningsens klassiske lampe og kan købes til priser langt under originalprodukterne.

Overvejer du at investere i noget nyt interiør til huset, så er Poul Henningsens lampe Koglen altid en klassiker. Poul Henningsen er kendt for at designe nogle af Danmarks mest berømte lamper, og Koglen er en af den slags universelle lamper, som vil passe ind i stort set alle hjem.

Når du skal investere i denne lampe, så kan du enten købe den ægte vare eller som en ’Koglen kopi’. Dette indlæg vil berette mere om Poul Henningsen og hans lampe Koglen, og hvor du kan købe denne lampe henne som kopi.

Hvad er Koglen, og hvem er Poul Henningsen?

Poul Henningsen er den måske mest berømte designer, som Danmark nogensinde har set. Mest berømt i sig fædreland er og bliver Poul Henningsen dog for sine lamper. Den mest populære model er her den elegante og klassiske PH4/3-lampe, som kan findes i et utal af danske hjem.

Udover PH 4/3 er Poul Henningsen især også kendt for lampen Koglen. Som navnet indikerer, så er designet bag denne lampe baseret på grankoglens spektakulære form. Dette gør Koglen til en tidløs og artistisk udseende lampe, som både har et futuristisk udseende samtidig med, at associationerne til naturen trækker os tilbage til mere simple tider.

Ligesom med 4/3 så har Koglen et universelt design, som vil passe ind i stort set alle danske hjem, uden hverken at være for fin eller det modsatte.

Køb af en Koglen kopi

Vil du gerne have Koglen i dit hjem, men synes du, at prisen er for høj på original-produkter, så kan du eventuelt købe en Koglen kopi. En Koglen kopi kan dog ikke købes i Danmark, da det er ulovligt at købe kopier af møbelklassikere her i landet.

I udlandet derimod er det lovligt, hvorfor du fuldt lovligt kan købe dem fra udlandet over internettet. Forskellige hjemmesider specialiserer sig indenfor denne handel, hvor mange af dem især har hjemme i England, hvor reglerne er mere lempelige. Klik ind på en af disse hjemmesider og find ud af hvilke gode tilbud de har på kopier af Koglen, Svanen, Ægget og andre danske møbelklassikere.

En tanke om “Koglen kopi – invester i en smuk Koglen kopi af en af Poul Henningsens smukkeste lamper”

  1. Jeg er den heldige ejer er en kopi Koglen, som jeg har købt hos det danske firma Voga, der sælger kopimøbler fra England. Det er fantastisk kvalitet, og jeg har fået mange komplimenter for den. Koglen giver et rigtig flot og blødt lys, så min stue fremstå altid i et godt lys. Jeg kan kun anbefale andre også at købe en kopi Koglen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *