Kosmetisk tandpleje, botox og læbeforstørrelse for ynde og skønhed

Forfængeligheden længe leve. Jeg har vundet et mindre beløb i lotteriet, så nu skal det være. Nu har jeg endelig råd til kosmetisk tandpleje, som jeg længe har ønsket, botox som jeg længe har haft brug for og læbeforstørrelse som… Ja jeg kunne vel i grunden bare godt tænke mig at prøve det. Jeg har altid syntes godt om store læber og visse fremmede kulturer taget i betragtning, er jeg vist ikke helt galt på den.

Botox – Slut med rynker

Man bliver gammel gør man. Rynkerne vælter frem som skidt fra en spædekalv, og det vil jeg ikke finde mig i. De skal bekæmpes med næb og klør, koste hvad det koste vil, og det kan botox jo klare. Jeg ved i grunden ikke hvad magien bag botox er, men det virker.

Kosmetisk tandpleje og kaffeafvænning

Jeg vil gerne have hvide tænder igen, så slut med kaffen og i gang med kosmetisk tandpleje. Jeg ved egentlig heller ikke meget om kosmetisk tandpleje eller tandblegning, men jeg glæder mig ganske meget. Det bliver dog et problem af droppe kaffen, men man kan som bekendt hvad man vil.

Læbeforstørrelse – Bare en lille smule

Som sagt har jeg altid været lidt betaget af store læber, og så er en læbeforstørrelse naturligvis på sin plads. En læbeforstørrelse er vist også noget med noget botox, men nu for vi se. Jeg skal jo ikke have kæmpe ballonlæber eller noget, bare en lille forstørrelse. Det skal kunne ses, men skal ikke lægges mærke til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *