Mit nye daglige kosttilskud hedder nu hørfrøolie

Hvis du som jeg også har hørt en masse positivt om det vidundermiddel, der hedder hørfrøolie, er der ikke mange grunde til ikke at tage det hver dag til maden som sit daglige kosttilskud. Jeg havde selv hørt en masse positivt om det, og blev interesseret i at vide mere om det, så jeg fandt en masse hjemmesider, der havde artikler om helse- og sundhedsprodukter, som jeg læste igennem med stor interesse.

Det overraskede mig faktisk meget, hvor positiv en effekt dette hørfrøolie kan have. Især for kvinder, er det en rigtig god idé at tilføje denne form for olie i sin kost, da det er forebyggende mod for eksempel sådan noget som brystcancer, så hvis man kan komme på den lidt sikrere side, synes jeg ikke det er noget stort offer at spise kosttilskud hver dag.

Samtidig med at det er forebyggende over for brystcancer og i øvrigt også mod hjertekarsygdomme, så indeholder hørfrøolie en del af de omega 3 fedtsyrer, der også findes i fiskeolie, som jo bekendt er godt for koncentrationen og hukommelsen, så det er lige før, at denne form for olie faktisk kan erstatte fiskeolien. Generelt er det en god idé at tage kosttilskud hver dag, og jeg er tilfreds med min hørfrøolie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *