Tre kronebehandlinger på under et år må være en ny rekord!

Det har bestemt ikke været mit år, når det kommer til tandbehandling. For tredje gang i år, har jeg været nød til at få lavet en kronebehandling, da jeg har knækket en tand. Jeg har aldrig haft stærke tænder, men dette år har været helt ekseptionelt. Desværre ikke på den gode måde.

Det hele startede med, at jeg i starten af året var ude at løbe, hvor jeg faldt på noget is. Det resulterede i, at jeg måtte en tur til tandlægen og have en kronebehandling, da en gammel krone var knækket i faldet. Det var ikke en god måde at starte det nye år på, men heldigvis betalte forsikringen tandlægen, eftersom det var et uheld.

Så gik det ikke værre eller bedre end, at jeg på sommerferien knækkede endnu en tand, da jeg tyggede på en lille sten i noget mad. Aldrig har jeg oplevet noget lignende, men eftersom det var i slutningen af ferien, valgte jeg, at vente med at få en kronebehandling til jeg var hjemme igen. Jeg ville nemlig gerne have det lavet hos min egen tandlæge, så jeg ved, at det er godt lavet.

Igen betalte forsikringen for en kronebehandling, og efter at have gået rundt med en knækket tand i en lille uge, så var det befriende at få det ordnet. Efterfølgende var min første tanke, at det ikke kunne gå mere galt i år, men der tog jeg grueligt fejl.

Nu står jeg i en situation igen, hvor jeg har brug for endnu en kronebehandling. Denne gang er det dog helt min egen skyld, idet jeg spiste en karamel, hvilket min ene kindtand åbenbart ikke kunne klare. Det burde jeg have været klar over, da mine tænder ikke er så stærke, og mit år taget i betragtning, var det ikke den klogeste beslutning.

Heldigvis udfører min tandlæge de bedste kronebehandlinger, så jeg er stadig fortrøstningsfuld!

2 tanker om “Tre kronebehandlinger på under et år må være en ny rekord!”

  1. Det er aldrig sjovt, når man er nødsaget til at få en kronebehandling. Det lyder dog som om, at du har været rigtig uheldig i dette år, men din tandlæge må da være glad for dig. Nu håber jeg, at du kommer igennem julen og nytåret uden endnu en kronebehandling.

  2. Ja jeg tænker også, at det i år må være din tur til at være lidt heldig. Når det så er sagt, er en kronebehandling jo hverken det værste eller dyreste, der kunne ske, så nogle gange må man også bare tænke, at det i hvert fald kunne have været værre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *