Låsesmed Nørrebro – En anderledes låsesmed men på en positiv måde

Jeg har oplevet rigtig mange låsesmede i min tid. Jeg ved ikke om det er fordi at jeg er mere uheldige end andre eller bare husker dårligere, men det er sket flere gange end jeg kan huske, at jeg har låst mig ude. Nogle gange har jeg tabt mine nøgler, andre gange har jeg ganske enkelt glemt dem indenfor. Det er meget forskelligt, men én ting er sikkert: Låsesmed Nørrebro er den bedste låsesmed jeg nogensinde har oplevet, og jeg har altså oplevet en del.

Der skete jo i virkeligheden ikke værre bedre end at jeg blev træt af at vente på min sædvanlige låsesmed, så jeg ringede til konkurrenten, Låsesmed Nørrebro, og klagede mine sorger. Det tog ikke mere end 5 minutter før jeg var lukket ind, det er sgu service, og så var det endda billigere. Hvis jeg skulle klage over noget i den situation, så er det at min sædvanlige låsesmed dukkede op en halv time siden, ligesom jeg var faldet i søvn. Han beklagede sig naturligvis højlydt, men så kan de jo lære at behandle deres kunder ordentligt.

Nuvel, så er historien jo egentlig ikke længere. Jeg fandt en ny låsesmed, som jeg er rigtig glad for, Låsesmed Nørrebro, og anbefalingen er hermed sendt videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *