Låsesmed Vesterbro – Alle tiders bedste låsesmed

Jeg hører til den kategori af mennesker som ikke kan finde ud af noget som helst. Jeg ejer ikke to ens kaffekopper da jeg konsekvent smadrer den, Jeg har ikke længere bil, da jeg ikke har råd til det høje forsikring jeg skal betale grunden mine mange uheld og sorte katte krydser konsekvent min vej for at minde mig om hvem jeg er. Således siger det sig selv at jeg også er rigtig god til at låse mig selv ude, og det er her at Låsesmed Vesterbro kommer ind i billedet.

For Låsesmed Vesterbro er absolut en af mine bedste venner, og da jeg er en rigtig god kunne tror jeg at følelsen er gensidig. Så skulle man måske tro at jeg fik særbehandling, og det gør jeg naturligvis også. Faktisk er jeg blevet velsignet med ejerens privat nummer. så kan jeg bare ringe dag og nat, når jeg har allermest brug for det, og så sørger han ellers for hurtig udrykning. Ja Låsesmed Vesterbro ved hvad god kundeservice er.

Når man er så god en kunde som jeg er, så falder der naturligvis også nogle rabatter af i ny og næ, hvilket er med til at styrke min holdning om at Låsesmed Vesterbro i den grad fortjener en anbefaling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *