Botox – mine søde forældre ville finansiere min læbeforstørrelse

Jeg var en unge pige i nød der virkelig havde brug for en læbeforstørrelse. Jeg vidste faktisk ikke, at det var muligt at få den slags, men så kom min veninde hen til mig og fortalte mig om botox. Jeg blev meget lykkelig, da jeg fik dette at vide.

Jeg bad mine forældre om at finansiere min læbeforstørrelse, men de sagde, jeg ikke måtte få lov. Jeg blev hysterisk og fortalte dem, at de altid skulle ødelægge mit liv. De kunne ikke forstå, hvor meget jeg havde brug for botox, hvis jeg skulle blive succesfuld i fremtiden.

Efter nogle timer hvor jeg havde skreget og tudet om botox og læbeforstørrelse, gav mine forældre op. De kom ind på mit værelse og fortalte mig, at de havde besluttet at opfylde mit ønske, hvis det virkelig betød så meget for mig. Jeg stoppede med at græde med det samme.

Nu havde jeg endelig fået min læbeforstørrelse. Det var en anderledes fornemmelse at have læberne fulde af botox. Mine læber var fyldige og bløde, og jeg lignede en slags model. Det var helt vildt. Mine venner og veninder blev vildt overraskede, da de så mig. Jeg kunne mærke misundelsen fra pigerne især. Dette valg ville jeg aldrig komme til at fortryde.

3 tanker om “Botox – mine søde forældre ville finansiere min læbeforstørrelse”

  1. Jeg har selv overvejet at få lavet en læbeforstørrelse, men jeg har aldrig rigtig turde gøre det, da jeg har været bekymret for resultatet. Derfor er det rigtig godt at høre, at du har haft en positiv oplevelse, for nu har jeg fået mere mod til også at få det lavet.

  2. Er du så tilfreds med din læbeforstørrelse den dag i dag? Jeg fik lavet min for nogle år siden, og jeg fortryder ikke en eneste dag, at jeg i sin tid fik det lavet.

  3. Det lyder da som om, at du er rimelig forkælet, men fedt for dig, at du fik dig din læbeforstørrelse. Nu har jeg ikke så meget forstand på den slags, men jeg kan i hvert fald godt lide fyldige læber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *