Vi må have et lager af camouflage t-shirts, vi bruger dem begge to!

Jeg sover altid i min kærestes oversize camouflage t-shirts, de bare det rareste at have på. Og så synes han vist, at jeg ser ret hot ud i dem.

Det startede med, at han havde to camouflage t-shirts, som han havde købt, fordi han skulle bruge dem til at træne i.

Han synes, det så fedt ud med camouflage t-shirts til træning, så fik han lidt ekstra kampånd. Nu har jeg så overtaget den ene af hans to militær t-shirts, de er bare så gode og bløde at sove i, og det er bare fedt med det der militær mønster. Jeg føler mig som sådan en lækker pige til et soldatertræf eller sådan noget, I ved, dem der kommer og underholder soldaterne i krig og sådan.

Jeg ved godt, det er lidt overdrevet, at jeg kan få et så stort kick ud af camouflage t-shirts, men det gør jeg altså. Og min kæreste er også med på den, bortset fra at han brokker sig over, at han aldrig har nogen rene t-shirts, han kan tage på. Så nu har jeg bestilt nogle flere til ham på nettet, så kan vi have et helt lager af dem, når nu vi er så glade for dem begge to.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *