Lav selv smykker med glasperler er et hit, en hobby, en business!

Lav selv smykker er det nye projekt jeg har kastet mig ud i. Det er super hyggeligt og jeg er blevet helt afhængig af det. Jeg sidder hver aften og laver flotte smykker med glasperler. Jeg bruger mange af smykkerne selv, og så har jeg også givet mange i gave til min søster, veninder og mor. De er alle rigtig glade for smykker og de går faktisk også rigtig meget med dem.

Min mor havde før mig kastet sig ud i lav selv smykker, og det var dér jeg fik smag for det! Uden at være ond, synes jeg ikke at hun var så god til at lave smykker som jeg er. Det siger hun også selv. Hun brugte ikke glasperler og så tror jeg at jeg har mere smag for det end hun har.

Jeg er begyndt at have alt for mange smykker liggende, fordi jeg ikke kan nå at bruge dem alle. Jeg vil heller ikke overvælde mine veninder med flere smykker med glasperler. Jeg har derfor tænk på at oprette en profil et eller andet sted og så begynde at sælge mine smykker. Det kunne være fedt at begynde at tjene penge på det. Jeg vil ikke gå efter et overskud, men bare at omkostningerne bliver dækket. Det kunne være rigtig fedt, hvis det ikke længere kommer til at koste mig noget at lave noget som jeg hygger mig med!

Jeg har lige bestilt nye glasperler fra samme sted, som jeg også køber alle mulige smykkedele til lav selv smykker fra. Jeg vil prøve at finde på nogle nye modeller og når jeg har gjort det, vil jeg gå i gang med at sælge smykker. Kryds fingre for at folk også synes smukkerne er pæne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *