Leje af partytelte – hvordan foregår det?

Hej bloggen, det er godt nok længe siden, jeg har været aktiv her på bloggen, og det beklager jeg virkelig meget! Jeg har haft utroligt travlt med eksamener og arbejde, men det er selvfølgelig ikke en undskyldning! Jeg har dog brug for jeres hjælp, da jeg står og skal holde en stor havefest her i weekenden. Vejrguderne har lovet godt vejr, men det tør jeg simpelthen ikke stole på, og derfor har jeg planer om at leje to partytelte.

Det jeg egentlig gerne vil spørge jer om er, om nogle af jer har prøvet at leje partytelte før? Hvordan foregår det, og hvor kan man leje sådan nogle henne? Kan man selv vælge, hvilken størrelse de skal have, og hvordan bliver de sat op og pillet ned igen? Skal man selv sørge for det?partytelte
Jeg har personligt aldrig prøvet at leje partytelte før, men jeg har dog været til et par fester, hvor der var partytelte, og det var super hyggeligt!

Det var lidt fra mig på denne dejlige dag. Hvordan har I det?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *