Løbe T-shirts med tryk til løbeklubben

Jeg er medlem af en lille løbeklub, som egentlig ikke handler om så meget andet end at løbe. Vi løber alle sammen dagligt, og de af os som kan løber gerne sammen. Nogle gange mødes vi alle sammen for at sammenligne kondital og den slags, og det er i det hele taget et ganske glimrende arrangement. Nu er sagen imidlertid den, at vi godt kunne tænkte os nogle løbe T-shirts med tryk, så vi kan vise vores flag, når vi er ude og løbe. Dels for at tiltrække nye medlemmer, men også fordi vi er mægtig stolte af os selv.

Det har dog vist sig at være lidt af en opgave. At finde et sted hvor man kan købe Løbe T-shirts med tryk, har vist si at være ganske svært, men det er dog lykkedes nu. Jeg har lidt en mistanke om at vi faktisk er grunden til at det kan lade sig gøre, men det er jo i grunden lige meget.

Firmaet hedder xpresstryk, og de tilbyder mange forskellige produkter med tryk, lige fra usb nøgler til muleposer, og nu tilbyder de altså også løbe T-shirts med tryk, hvis de ikke gjorde det før. Hvor om alt er, så har vi været ganske tilfredse, så jeg tænkte at en anbefaling var på sin plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *