Mange flyttebiler med kun en flyttemand

Den længe frygtede virksomhedsflytning står for døren, og jeg skal love for at vi er på den, for vi har endnu ikke fundet en flyttemand som har flyttebiler nok og derfor kan håndtere opgaven. Sagen er den at vores produktion ikke bare kan splittes op. Det er en lang op kompliceret proces involverende mange store maskiner, og hvis bare én mangler, så går processen i stå. Derfor skal flytningen naturligvis overstås så hurtigt som muligt.

Men det er slet ikke så let endda, især ikke da det er blevet besluttet at vi skal holde os til at benytte én flyttemand. For der findes ikke mange flyttemænd som har flyttebiler og chauffører nok til at overstå sådan en stor opgave relativt hurtigt.

Så hvad gør man så? Jeg ved det ikke, og det er vel i egentlig grunden til at jeg skriver her, i håb om at der er en derude som har en løsning på problemet. Mine forhåbninger er dog ikke høje, og det ender nok med at jeg må insistere på at vi ikke kan holde os til én enkelt flyttemand, og det glæder jeg mig ikke til, for chefen er ikke let at overbevise, ikke engang når det virkelig brænder på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *