Pant i bil

Mangler du penge, kan du vælge at tage pant i din bil

Vi kender alle sammen det der med at mangle penge. Det skyldes ofte en uforudset udgift, der udfordrer budgettet. Det kan også være, man bare godt kunne bruge lidt ekstra penge til at forkæle sig selv. Der findes flere måder, hvorpå man kan få adgang til penge. De fleste vil tænke det traditionelle lån i banken. Det er også en udmærket løsning, hvis man eksempel skal købe ejendom eller bil. At få lov til at låne i banken vil dog ofte være en langtrukken og besværlig proces med en masse papirer, der skal udfyldes. Står man med akut behov for penge, nytter det ikke noget, at man først skal vente længe, før man har pengene på sin konto. I modsætning til det traditionelle lån står kvik- eller forbrugslånet, som er hurtigt og nemt at tage. Hagen ved disse er, at renterne ofte er utroligt høje, så det kan blive dyrt, hvis man ikke har planer om at betale tilbage inden for nærmeste fremtid. Står man i en situation, hvor man godt kunne bruge en mellemting mellem de to typer lån, kan man overveje at tage pant i sin bil.

Pant i bil – hvordan fungerer det?

Mange tænker på det at pantsætte noget som en gammel og for længst uddød mulighed. Dog er der den dag i dag rig mulighed for at pantsætte sine ting og på den måde få adgang til en del af den friværdi, der findes i pågældende ejendel. Det kunne eksempelvis være en bil, som de fleste har, og som oftest repræsenterer en vis værdi. Når man tager pant i sin bil, sælger man den med tilbagekøb. Det vil sige, at man sælger den og lejer den, indtil man er klar til at købe den tilbage. Der er altså intet at frygte for dem, der er afhængige af deres bil, for du har stadig mulighed for at køre rundt i den, præcis som du plejer. Forskellen er bare, at det på papiret ikke er dig, der ejer den, og du har nogle ekstra penge, du kan bruge til det, du har lyst til. Det at tage pant i sin bil er altså en løsning, der er mulig for de fleste. Samtidig er fordelen, at du ikke behøver give oplysninger om dig selv og din økonomi, på samme måde som du skal i banken. Hvad du bruger dine penge på, er også helt op til dig.

Hvor meget kan jeg få for min bil?

De fleste har en idé om, hvor meget deres bil er værd. Men inden man vælger at tage pant i sin bil, kan det være rart at have en helt præcis idé om, hvor meget man kan forvente at få for den. Pantibiler.dk er en af udbyderne af muligheden med pant i bil, og de tilbyder en gratis bilvurdering forud for en eventuel aftale. Det betyder, at du kan få et helt uforpligtende tilbud på pant i din bil, inden du vælger at sige ja til aftalen. Overvejer du løsningen med pant i bil, er det altså et godt sted at starte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *