Mikrolån reddede uden tvivl juli måned for mit vedkommende

Jeg har aldrig været så glad for at der er noget der hedder mikrolån som jeg var I slutningen af denne måned. Jeg fik nemlig en kontrolafgift i et DSB tog, og det gjorde den sidste uge til lidt af et helvede.

Heldigvis kunne jeg lynhurtigt og endda gebyr og rentefrit låne 500 kroner.  Dette gjorde, at jeg nemt og elegant fik både mad på bordet, og så blev der også lige plads til en biograftur. Hele vejen en helt fantastisk oplevelse at jeg valgte at tage et mikrolån. Hvis i derfor kommer i samme situation, så brug mit trick. Det kan varmt anbefales.

Det har desuden den fordel, at næste gang man er I samme situation nærmest kan oprette et kviklån med ganske få tryk. Jeg kan levende forstille mig, at jeg en gang i fremtiden vil oprette flere mikrolån. Det er jo desværre nok ikke sidste gang, at jeg får en bøde af en togkontrollør.

Jeg kører nemlig tit med tog og lige meget hvor meget jeg prøver at have korrekt stempling, så glipper det i tide og utide – og det er som om, de kan lugte folk der fortjener en bøde. Måske ser man egentlig bare skyldig ud. Who knows.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *