Gamle Militær kasketter søges – Fødselsdagsgave

Jeg har en tosset gammel onkel, som samler på kasketter og snart har fødselsdag. Der skal jo købes en fødselsdagsgave, man hvilken? Jo, man giver naturligvis det der mangler i hans samling. Der er sikkert mange huller, men jeg ved at han næsten ikke har nogen militær kasketter.

Således har jeg ræset land og rige rundt, i håb om at finde nogle fine militær kasketter, men jeg har også fundet ud af at de ikke længere er på mode, så at sige. De få militær kasketter jeg har fundet har ikke været noget værd, og jeg leder derfor videre efter guldklumpen der vil passe i min onkels samling.

Når sandheden skal frem, er jeg ikke særlig optimistisk i forhold til disse militær kasketter, og frygter at jeg må prøve at slippe af sted med en billig flaske vin, køb i sidste øjeblik. Det er jo ikke hvad jeg ønsker, så derfor skriver jeg her, i håb om at støde på en eller flere, som kan hjælpe mig in min søgen.

Det er jo i virkeligheden ganske simpelt. Militær kasketter, det ved vi jo alle sammen hvad er, så det er bare med at finde ud af hvor man får fat i nogle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *