Min beslutning vedrørende drømmen om større bryster

I dag vil jeg gerne fortælle jer om noget, som jeg længe har gået og tænkt over. Sagen er nemlig den, at jeg altid har ønsket mig et par større bryster, og jeg har længe gået og spekuleret på, om jeg skulle lægge mig under kniven eller ej. Nu har jeg dog endelig truffet en beslutning vedrørende drømmen om at få større bryster.

Min beslutning er..

Jeg har valgt at gå videre med drømmen om at få lavet større bryster, og jeg har derfor bestilt tid til en forundersøgelse hos Nygart Privathospital, hvor jeg regner med at få lavet større bryster.

Jeg er rigtig glad for min beslutning, og det føles som en kæmpe befrielse endelig at have truffet et valg, og så glæder jeg mig selvfølgelig helt vildt meget til at få et par større bryster!

større bryster

Det eneste jeg er en smule i tvivl om nu er, hvor store mine bryster skal være. Jeg vil gerne have dem så store, at der er en betydelig størrelsesforskel på de nye og de naturlige bryster, jeg har, men jeg vil meget gerne have, at de stadig skal se naturlige ud. Det er meget vigtigt for mig!

Er der nogle af jer, der har nogle forslag til, hvilken størrelse implantaterne skal være? I så fald vil jeg meget gerne høre fra jer, så jeg har en lille ide om det på forhånd, når jeg skal til forundersøgelse. Jeg kunne godt forestille mig, at jeg ellers ville blive helt overrasket over størrelsen, så skriv endelig hvis du har fået lavet større bryster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *