Min kollega går altid i camouflage shorts – Det er jo ikke sommer mere

Jeg synes er det er mærkeligt at jeg har en kollega, som selv når det er kold, det regner og blæser en halv pelikan, går i camouflage shorts. Han har ganske vidst lidt mere på sidebenene end jeg selv, og har derfor nok også lidt lettere ved at holde varmen, men alligevel.

Disse camouflage shorts er dog forbløffende fede, faktisk så fede at jeg har været ude og lede efter noget lignende mens det stadig var varmt, så man kan måske godt forstå det lidt, trods alt.

Jeg fandt i øvrigt aldrig et sted hvor man kunne købe sådanne camouflage shorts, så jeg spurgte min kollega, men han kunne ikke huske andet end at han havde købt dem online, og det er jo ikke den store hjælp, for der findes jo en milliard online butikker.

Nå men jeg har jo i grunden ikke så meget mere at sige, folk skal o have lov at gå i have de har lyst til, og at fryse hvis de godt kan lide det, Jeg synes bare at det er mærkeligt. Og så er det i øvrigt heller ikke lykkedes mig at finde disse fantastiske camouflage shorts endnu, men det kan jo være at du kan hjælpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *