Min mors gardiner

Min mors gamle gardiner er blevet hængt op hjemme hos mig, fordi hun alligevel skulle have nogle nye, og jeg stod og manglede. Jeg elsker dem, fordi de minder mig om min barndom og det at være hjemme i trygge omgivelser.

Jeg kunne jo sagtens gå ud og købe nogle gardiner selv, men der er bare en eller anden charme ved at få nogle aflagte gardiner fra min mor, for de har jo stor betydning for mig, og der er så mange minder i dem, der gør mig helt glad.Min mor synes først, at det var lidt fjollet, at jeg ville have hendes gamle gardiner, men så synes hun også, at det var lidt sødt, da jeg forklarede hende hvorfor, at jeg gerne ville have dem, så hun pillede dem straks ned og kom forbi mig med dem.

Og nu hænger de så her, hendes gamle gardiner, og de pynter simpelthen så fint, jeg er bare så glad for dem, og ville slet ikke være foruden, nu de hænger her. Mange af mine veninder synes, at det er rigtig sødt, at jeg gerne ville have dem hængende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *