Mit største ønske er en jordomrejse

Jeg er slet ikke i tvivl – mit største ønske for 2013 er en jordomrejse på slow- maner. Med slow-maner mener jeg selvfølgelig en rejse, hvor man tager det stille og roligt, og ikke haster af sted. man ved ikke nødvendigvis, hvor man skal hen efter det næste sted, og man lever sådan lidt dag for dag. Måske får man lyst til at blive en uge på det samme sted, og der skal være god nok tid til det.

Med en slow rejse må man ikke have travlt. Det vil sige, at man skal have tid til at være impulsiv. Jeg forestiller mig det, at tage af sted i 8 uger. Måske når man jorden rundt, og måske gør man ikke. Det er sådan set også lige meget, da det vigtigste er oplevelserne man får. Det ligger også i konceptet, at det ikke skal koste for mange penge at være på slow rejse.rejse slow

Jeg er meget tæt på at have sparet op til det – og en ting der står på min ønskeseddel er at besøge en veninde, der bor i Australien. Det ser jeg meget frem til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *