Mød mit rengøringsfirma Lau-Ren

rengøringsfirma Lau-RenEller ikke mit rengøringsfirma, men det rengøringsfirma, jeg bruger og som jeg er meget flad for. Lau-Ren hedder det rengøringsfirma, og jeg har været kunde hos dem de sidste tre år. Inden da har jeg prøvet i alt fire andre rengøringsfirmaer, så man må sige at jeg i dag endelig har fundet det helt rigtige rengøringsfirma. Nu skal I høre, hvorfor jeg er så glad for Lau-ren som rengøringsfirma.

Hvorfor kan jeg godt lide Lau-Ren rengøringsfirma?

Jeg kan overordnet rigtig godt lide Lau-Ren rengøringsfirma fordi det er et stort rengøringsfirma, der har styr på deres ting, er super kompetente og har gode arbejdsvilkår for deres ansatte. I alt har Lau-Ren ansat cirka 50 kompetente rengøringsassistenter, der alle er uddannet i at yde miljøvenlig erhvervsrengøring og ejendomsservice af god, høj kvalitet.

Lau-Ren rengøringsfirma blev stiftet tilbage i oktober 1993 med håbet om, at kunne tilbyde den ultimativt bedste erhvervsrengøring overhovedet. Man må sige, at de har haft succes med deres målsætning, for i dag har Lau-Ren en lang portefølje af faste kunder, både store og små, der nyder godt af Lau-Rens teknikker og metoder.

Et rengøringsfirma med gode arbejdsvilkår

Udover at være et helt igennem professionelt og effektivt rengøringsfirma, så bruger Lau-Ren også udelukeknde Svanemærkede rengøringsprodukter, hvilket både er godt for miljøet og for de ansatte. I det hele taget er Lau-Ren et rengøringsfirma, der prioriterer deres medarbejderes arbejdsvilkår rigtig højt. Alle de ansatte hos det her rengøringsfirma får, når de starter, en uddannelse i Lau-Rens egen interne rengøringsuddannelse, så de er sikret, at kunne leve op til Lau-Rens høje standarder. Derudover sikrer denne uddannelse, at alle medarbejdere er grundigt instrueret i Svanemærkningens krav og i, hvordan de overholdes.

Netop derfor er jeg glad for at bruge Lau-Ren som rengøringsfirma.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *