Den dag da et eventfirma fra København tog vores mødelokaler i brug

Jeg kunne godt se formålet med, at et eventfirma i København skulle bruge vores mødelokaler. De var virkelig flinke og smilende, og de havde også betalt en stor sum penge til at arrangere et vigtigt foredrag, som jeg skulle holde.

Det startede i sidste uge. Jeg var på vej ned til postkassen for at hente morgenavisen, da jeg stødte på et brev. Jeg plejede aldrig at modtage nogen breve. Jeg gik ind til morgenkaffen og tog en slurk, mens jeg åbnede det. Det var fra mit arbejde: ”Mødelokaler benyttes af eventfirma fra København”.

Jeg blev så overrasket, at jeg spyttede kaffen ud. Nå for søren. Jeg havde ellers lige planlagt et simpelt foredrag til firmamødet i dag, og vores mødelokaler var de eneste steder med projektor. Havde et eventfirma fra København taget interesse i mine sager?

Jeg skyndte mig at få tøj på, mens jeg fløjtede højlydt, da jeg slog min lilletå ind i et bordben, hvilket gjorde godt ondt. Det var ikke den bedste start på dagen, men jeg var sikker på, at noget godt ventede mig på mit job. Jeg fik skyllet resten af kaffen ned i et snuptag, inden jeg bevægede mig af sted. Det eventfirma fra København måtte godt benytte vores mødelokaler, når det var mig, det handlede om.

Jeg satte mig ud i bilen og prøvede at tænde den. Jeg kunne høre motoren hoste og pruste nogle gange, inden den gik i brand. Jeg skreg og løb ud for at slukke den. Trods dette glædede mig alligevel til at se, hvordan det københavnske eventfirma ville udvikle vores mødelokaler.

Jeg måtte tage cyklen, selvom den var gammel og rusten. På halvvejen til arbejdet faldt min kæde af. Jeg smed min cykel fra mig og satte i sprint. Jeg kunne ikke holde mit foredrag andre steder end i de mødelokaler, så jeg håbede at eventfirmaet fra København var blevet færdige med at sætte alt op.

Jeg nåede svedigt frem til arbejdet og til vores mødelokaler. Jeg kunne se, at de var fulde af mennesker, der arbejdede på nogle opsætninger. Jeg måtte finde min chef og takke ham for denne overraskelse. Et eventfirma fra København var da fantastisk.

Som svar på min tak fortalte min chef mig, at det eventfirma fra København, der var ved at sætte en masse op i vores mødelokaler, rent faktisk var i gang med at gøre lokalerne klar til mig. Godt nok havde jeg mistet en bil og en cykel, men det blev en god dag alligevel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *