Nu vil jeg skifte bank

Jeg har gået med tanken om at skifte bank i et godt stykke tid efterhånden, for jeg er virkelig træt af min bank, for de har ikke vist, at de kan gøre noget som helst for mig, på nogen måde, og jeg føler, at jeg får en elendig service, når jeg endelig kontakter dem.

Det er jo ikke bare lige sådan at skifte bank, og det er nok  derfor, at jeg ikke har gjort det endnu, for jeg har ikke lige kunnet overskue det, men jeg tror virkelig tiden er inde, for ellers ender det med, at jeg går amok på min nuværende bank.

Jeg har læst meget på nettet omkring det her med at skifte bank, og de fleste nye banker klarer alt papirarbejdet for en, hvilket jeg synes er enormt lækkert, og jeg tror faktisk slet ikke, at det bliver så besværligt som jeg havde frygtet.

Nu gør jeg det, nu har jeg for alvor tænkt mig at skifte bank, og jeg har også fundet den nye bank, som jeg vil skifte til, så det hele er på plads, jeg skal bare kontakte den nye bank, også burde der ikke gå lang tid, så er det klaret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *