Momsrefusion

Ny og smart app hjælper dig med at ansøge om momsrefusion

I dag er der mange virksomheder, der sender medarbejdere ud i verden for at repræsentere dem. Det giver god mening, fordi vi lever i en globaliseret verden. Der vil altid være nogle rejseudgifter forbundet med en forretningsrejse, som jo er på virksomhedens regning. Og det er her, processen med momsrefusion kommer ind i billedet.

Få den brugte moms tilbage

I udlandet vil medarbejderen have brugt noget moms, som man kan få tilbage ved at søge om momsrefusion. Dog er der mange virksomheder, der ikke får søgt om momsrefusion, da det kan være en besværlig og tidskrævende affære. Hvis man gør det manuelt, skal man lægge alle rejseudgifter sammen og regne ud, hvor meget moms der skal refunderes – men med Acubiz bliver det både hurtigt og nemt.

Momsrefusion – uden besværlige processer

Ved hjælp af Acubiz app’en kan man nemlig søge om momsrefusion nemt og hurtigt. Da rejseudgifterne allerede ligger i app’en, tager det kun ganske få minutter at ansøge om momsrefusion. Og da der kan være mange penge at hente i momsrefusionen, kan det godt betale sig for virksomheder at se nærmere på app’en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *