Mine nye tænder og den smertefri tandbehandling

Jeg skal have nye tænder, fordi mine rigtige tænder er ved at gå til. Jeg har besøgt min tandlæge og spurgte til smertefri tandbehandling og det tilbød han selvfølgelig. Det er jeg glad for, fordi jeg gerne ville have så lidt smerte som muligt.

Da jeg først snakkede med min tandlæge om at få nye tænder, informerede min tandlæge mig vidt og bredt om de praktiske forhold og forløbet, bland andet den smertefri tandbehandling. Det virkede alt sammen meget overvældende, men jeg har god tiltro til min tandlæge og behandlingen.

Jeg har aldrig haft gode tænder, men min tandlæge og jeg har i lang tid diskuteret nye tænder, men min store anke var smertefri tandbehandling og efterveerne. Min tandlæge var rigtig god til at forklare hvordan han gør det og hvordan det udføres rent praktisk. Det var jeg glad for, fordi jeg ofte bliver beroliget af mere viden.

Jeg glæder mig til at starte den smertefri tandbehandling. Jeg glæder mig mest af alt til at endeligt at få nye tænder, flotte nye tænder. Så kan jeg roligt smile igen og vise min glæde uden at skulle tænke på hvad folk tænker om mine tænder og min mundhygiejne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *