Nyt badeværelse i fødselsdagsgave

Jeg har fået et nyt badeværelse, i fødselsdagsgave, af min far, og selvom jeg naturligvis er mægtig glad for gave, bekymrer den mig altså også en smule. Det er fordi at det forholder sig sådan, at mit toilet, som er det eneste rum der kan laves bad i, er meget lille, vel omkring 2.5 kvadratmeter, og så er det jo let at forstå min bekymring.

Hvis det bare var et bad der skulle være plads til, ville det jo ikke være noget større problem, men man kan jo ikke leve uden et toilet, så det skal der jo også være plads til. Således løber man jo hurtigt tør for plads, og jeg kan altså ikke rigtig se hvordan det kan fungere.

Min far siger imidlertid, at det kan sagtens lade sig gøre, og det ville da også være rart med et nyt badeværelse, så man kan få et ordentligt brusebad til en forandring, i stedet for etagevask, som jeg er vant til. Jeg forstår bare ikke om det er meningen at jeg skal så oven på toilettet eller hvad, for det virker altså lidt skørt, og så højt til loftet er der altså heller ikke.

Nuvel, jeg takker for nyt badeværelse. Jeg håber bare ikke at det ender med en masse rod der ikke fungerer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *