Nyt tag nu

Mit gamle, gamle hus trænger til at få nyt tag, og det kan nærmest kun gå for hutigt, for det drypper ind i huset når det regner, og jeg tør slet ikke tænke på hvad der sker, når sneen har lagt sig, og den begynder at smelte.

Jeg har villet have nyt tag i mange år, men det er ligesom om, at pengene til det bare ikke har været der, og det er jo i sig selv et ret stort problem udeover, at mit tag er så gammelt og slidt, at det snart falder sammen.

Jeg har talt med banken flere gange, om de kan låne mig pengene til et nyt tag, men der har ikke været nogen hjælp at hente, for som de siger, er jeg jo ikke den eneste, der har et sådan problem, så jeg må pænt stille mig om i køen og vente.

Det ender nok med, at jeg vinder i lotto, før end, at jeg får pengene til et nyt tag fra kommunen, men så er der jo ikke andet at stille op end at vente på pengene kommer eller, at mit tag falder sammen, så kommunen er tvunget til at hjælpe mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *