En interessant artikel om børn og stress

Jeg har lige læst en artikel på nettet, der handlede om børn og stress. Det var utroligt interessant at læse om, men dog også skræmmende, at børn i dag kan blive stressede fordi de har alt for meget at lave, eller fordi de bare ikke har det godt i skolen.

Når der er tale om børn og stress er det jo især for mange fritidsinteresser, der gør at stressen melder sig. Der findes mange måder at spotte et stresset barn på, og som forælder til børn, der eksempelvis går til flere forskellige sportsgrene og samtidig skal passe sin skole, er det især vigtigt at man holder øje med, hvordan ens barn trives.

Mobning er også en af de ting, der kan fremprovokere stresssymptomer hos børn. Hvis børnene ikke trives blandt deres kammerater, er det svært at få dem til at kunne lide skolen også, og det kan virke som en kæmpe overvindelse for et barn at skulle tage i skole, hvis han eller hun ved, der vanker verbale tæsk.

Jeg synes, emnet børn og stress er utrolig vigtigt at tage op regelmæssigt, da undersøgelser viser, at flere og flere børn lider af det, og det kan bestemt ikke være gavnligt for nogen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *