Jeg har kronisk ømme muskler! Hvad skal jeg dog gøre?

Er der nogen der har en god idé til, hvad jeg kan gøre ved kroniske ømme muskler? Jeg har haft ømme muskler on and off over hele sommeren, og nu er jeg ved at have fået nok, fordi det påvirker min daglige træning.

Jeg er ved at træne op til et løb i København, og jeg vil gerne, at jeg kan gennemføre, fordi jeg aldrig har gennemført et løb som dette. Jeg er heller ikke typen der løber hver evig eneste dag, normalt kun hvis jeg får tid i weekenden. Men nu er det altså mine ømme muskler der sætter en stopper for cirkusset foreløbigt, fordi jeg håber da stadig, at jeg kan deltage i løbet.

Tidligere gjorde jeg ikke ret meget for at træne til at løbe, men nu hvor jeg løber hver anden dag, har jeg utroligt ømme muskler, og jeg kan ikke helt forstå hvorfor, at de er SÅ ømme, som de er.

Jeg tror at jeg går ned til et fitnesscenter og spørger dem til råds, fordi jeg vil så gerne deltage. Det ville være et mindre nederlag for mig selv, hvis jeg ikke kan deltage, fordi jeg har ømme muskler. Så det vil jeg sætte alt ind på, at jeg kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *