Online bingo er en del af min hverdag

Online bingo er blevet en fast del af min hverdag, for jeg spiller cirka tre gange om ugen, og jeg nyder det virkelig. Jeg har aldrig rigtig været god til noget sport eller sådan, og det er derfor dejligt endelig at have en hobby, som jeg er god til.

Mange vil sige, at online bingo ikke handler om at være god, men heldig, men der er jeg dog ikke helt enig, for jeg tror bestemt også, at det har noget med teknik at gøre, for man skal være hurtig og vaks når man spiller.

Mange af mine veninder synes, at det er fjollet at jeg spiller online bingo, når jeg  ligeså godt kunne spille rigtig bingo, men jeg kan godt lide, at jeg kan sidde derhjemme formig selv, og ikke behøver at gøre det til en social begivenhed hver gang.

Jeg bruger da nogle gange chatten når jeg spiller online bingo, men andre gange kan jeggodt bare lide at sidde for mig selv og spille, og helt uden forstyrrelser, og dte kan jeg slet ikke se noget galt i, og det er heldigvis også min mening, der tæller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *