Min opgave i biologi og hjemkundskab skal handle om helsekost

Vi har hybrid uger på min folkeskole, hvilket betyder, at vi mikser fagene. Vi skal til på fredag skrive en stil, hvor vi kommer ind på to fag. Jeg har valgt at mikse hjemkundskab og biologi og vil meget oplagt komme ind på helsekost i min opgave.

Jeg valgte disse to fag, da jeg især går op i madlavning og næstefter dette nok betragter biologi som mit yndlingsfag. Grunden til, jeg så vil skrive om helsekost, som jo både har med planter og med madlavning at gøre, vil jeg fortælle lidt om her…

I løbet af de senere år, er jeg nemlig også begyndt at gå op i, hvad jeg putter i munden. Da jeg var omkring tolv år begyndte jeg at få en meget uren hud og gik til mange konsultationer og behandlinger, uden at der var noget, der hjalp, indtil jeg besøgte en helsekostforretning, der solgte mig noget helsekost, og det har hjulpet gevaldigt på min hud.

Mine personlige erfaringer med helsekost, tror jeg også vil gøre, at min opgave bliver let at skrive. Jeg ved allerede, hvordan jeg skal starte og begynde, så det er faktisk bare at komme i gang med at få skrevet den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *