Opsparing – en opsparing er noget helt nyt for mig

Efter at have været rimelig flad i nogle måneder har jeg omsider besluttet mig for, at jeg skal have en opsparing til krisetider som disse. Jeg vil gerne ud af den onde økonomiske cirkel, og nu hvor jeg har fået et arbejde, er det endelig blevet en reel mulighed.

Indtil jeg fik dette job, var jeg arbejdsløs i lidt under et år, og det gjorde bestemt ikke underværker for min økonomi. I og med at jeg havde nogle lån, før jeg blev arbejdsløs, har jeg nu måtte sande, at jeg højst sandsynlig først bliver gældfri, når jeg går på pension, men jeg har besluttet mig for, at jeg ikke vil leve på en sten resten af mit liv, hvorfor jeg altså nu har tænkt mig at lave mig en opsparing, så jeg også har mulighed for at komme på ferie etc.

Jeg ved godt, at det nok ikke bliver den helt vilde opsparing, jeg har stablet sammen, men det er da bedre end ingenting. I så fald kan jeg også bruge den på at betale nogle af de helt små lån ud, hvilket ville gøre underværker for min økonomi, som den ser ud lige for tiden.

Jeg har aldrig tjent særlig mange penge, og det er faktisk første gang, i mit ellers relativt lange liv, at jeg har mulighed for at lave en opsparing.

Tidligere har det bare handlet om at klare sig dagen af vejen, og hver gang jeg kom til sidste halvdel af måneden, måtte jeg tænke meget kreativt for at få mad på bordet og få det hele til at løbe rundt. Dengang havde jeg i hvert fald ikke mulighed for at lave nogen som helst form for opsparing!

Selvom jeg har været nødsaget til at tage et par lån her og der, synes jeg, at jeg alligevel har klaret mig meget godt igennem med min økonomi, og nu har jeg som sagt endelig mulighed for at lave en opsparing.

Da jeg som sagt ikke er noget særlig stort økonomisk geni, har jeg brug for professionelle råd og vejledning til at lave den her opsparing, så jeg får mest muligt ud af mine penge i forhold til renter etc., og det har jeg tænkt mig at snakke med min bank om i næste uge.

Af ren nysgerrighed kunne jeg godt tænke mig at høre, om du har en opsparing, og hvad du eventuelt skal bruge pengene på?

En tanke om “Opsparing – en opsparing er noget helt nyt for mig”

  1. Det lyder da meget fornuftigt, at du er i gang med at lave en opsparing. I disse økonomiske krisetider er det altid en god ide at have nogle penge i baglommen, for man ved ikke, hvad der kommer til at ske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *