Overvej din næseoperation grundigt, og husk din naturlige næse

Det er helt utroligt så mange kendisser, der får lavet næseoperationer. Man kan næsten ikke finde en kendt person, der ikke har fået lavet en næseoperation eller en eller anden anden operation.

Jeg har intet imod skønhedsoperationer, jeg synes, de kan være et rigtig godt alternativ til det naturlige, hvis ikke det går over gevind. Jeg mener, en næseoperation kan være rigtig fin, men det kan også gå rigtig galt som fx med hele Jackson-familien. Deres næser var til sidst opereret så mange gange, at der ikke var noget rigtig næse tilbage.

Skønhedsoperationer bør foretages velovervejet, og især er der vigtigt at overveje en næseoperation grundigt, da næsen kan ændre hele ens ansigt. Jeg har en kollega, der har fået fjernet en knold på næsen efter en operation, jeg synes, det er blevet rigtig pænt. Han havde ingen særlige gener før, tror jeg, men det er nu alligevel en rigtig fin beslutning, synes jeg.

Hans næseoperation har ikke ændret hans naturlig næse, den har blot forbedret den og gjort den mere symmetrisk at se på. Jeg ved ikke, om jeg en dag vil have en operation, men hvis jeg vil, vil jeg helt sikkert orientere mig grundigt inden på nettet og sætte mig helt ind i, hvad det vil betyde for mig og mit ansigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *