En ny vinterjakke er købt – nemlig en parka jakke

Jeg har lige været ude og købe årets julegaver, og jeg fandt også lige på at købe mig en parka jakke. Det var rigtig rart, at få årets julegaveindkøb overstået på en gang, for som de fleste ved, kan dette være ret stressende. Men i år var jeg heldigvis forberedt.

Jeg havde i god tid fået indsamlet venner og familiemedlemmers julegaveønsker, så jeg vidste præcis, hvad jeg skulle gå efter, og kunne derfor købe gaverne rimelig hurtigt. Faktisk var jeg færdig på lidt over en time, og det betød, jeg også havde tid til at finde en parka jakke.

Det var egentlig ikke meningen, jeg ville have købt en ny jakke, og det var ganske tilfældigt, jeg fandt på, jeg skulle have mig en parka jakke. Grunden var ganske enkelt, at jeg så en fyr i sådan en jakke, og så tænkte jeg, at sådan en jakke måtte jeg også have.

Det ligner mig ellers ikke at opsøge folk på den måde, men jeg gik alligevel hen til fyren og spurgte, hvor han havde købt sin jakke. Han sagde, han ikke havde købt den her i byen, men anbefalede mig en anden butik, hvor han mente, jeg kunne finde noget lignende. Det var pænt af ham, at anbefale mig en butik, synes jeg.

Jeg fandt dog ikke helt den samme parka jakke, som han havde på, men det var nu heller ikke helt meningen. Jeg er rigtig glad for min nye vinterjakke. Nogle gange, så skal man også huske at købe gaver til sig selv, selv om man egentlig ikke har brug for nyt tøj. Nu har jeg en ny jakke, som jeg er rigtig glad for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *