Jeg er glad for at han tager med til parterapi og familierådgivning i København

Jeg har gennem 1 år haft nogle problemer med min mand, og jeg har ikke fortalt det til nogen. Men jeg mødtes med min bedste veninde, som jeg har delt alt med gennem tider. Min veninde har også delt alt med mig, og vi kan altid se på hinanden, hvis der er noget galt med hinanden. Der vi sad og fik en kop kaffe sagde hun pludselig, at hun kunne se der var noget galt med mig. Jeg var helt stille, og jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige til hende. Men jeg gav mig selv til, at fortælle hende alle de ting, som jeg i lang tid haft i hoved. Der jeg var færdig med, at fortælle hende var det eneste hun sagde til mig, at jeg skulle til parterapi og familierådgivning i København.

Jeg skulle lige tygge på det med, at tage til parterapi og familierådgivning i København med min mand. Jeg vidste heller ikke hvad jeg skulle sige til ham, og hvad hans reaktion ville være på det.

Der jeg kom hjem og fortalte ham om parterapi og familierådgivning i København var han meget rolig med det, og han mente selv at det ville være en god idé. Jeg var ret chokeret og rigtig glad for, at han gik med til at vi skulle til parterapi og familierådgivning i København.

Vi har nu været til parterapi og familierådgivning i København, i 3 måneder, og vi er begge meget glade for det. Vi har arbejdet meget med de ting terapeuten sagde til os, og vi kan også mærke at det hjælper.

En tanke om “Jeg er glad for at han tager med til parterapi og familierådgivning i København”

  1. Jeg synes tit, at det er sådan med parterapi, at man er meget imod det inden man selv har prøvet det, fordi man ikke tror, at det virker. Derfor synes jeg, at du er rigtig heldig, at du har en mand, som gerne ville tage med til parterapi. Jeg er glad for, at det lyder som om, at det går godt for jer, og jeg håber, at det varer ved. Din mand lyder som en god mand, så pas på ham – de hænger ikke på træerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *