Jeg gik fra parterapi til individuel terapi

Jeg er en kvinde på 28 år, og jeg har længe fået parterapi, hos en terapeut med min mand. Men vi er begge blevet enige om, at det ville være bedre for os, hvis jeg fik individuel terapi, da problemet er mere mig end min mand, og det stammer fra min barndom.

Jeg synes selv, at jeg har brug for individuel terapi frem for parterapi, da problemet oprindeligt stammer fra mig. Derfor synes jeg, at min mand skal have lov til, at holde en pause med terapi, mens jeg får individuel terapi. Jeg vil helst få det bedre selv først, før jeg skal til, at arbejde med mit parforhold.

Jeg er endnu ikke begyndt med, at få individuel terapi, men glæder mig til, at få det. Jeg venter spændt på, at jeg skal åbne mig mere op for en terapeut, end jeg har gjort til parterapi. Det er ikke fordi jeg ikke har fået noget ud af parterapi, men mere fordi at det nu kun skal handle om mig, og der skal arbejdes mere på min fortid.

Parterapi har også ændrede end del hos os begge, men jeg er den der er mindst forbedret i forholdet. Og derfor skal jeg have individuel terapi.

En tanke om “Jeg gik fra parterapi til individuel terapi”

  1. Hej

    det er fuldstændig rigtigt man starter at går i terapi som et par og ender med at går hver for sig. På den måde ikke kun parforholdet der bliver forbedret , emn også ens relationer til omverden.
    Man bliver bedre til at forstå andre menensker og forholde sig til mønstre der kan opstå hos det enkelte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *