Min kæreste og jeg overvejer at gå til parterapi i København

Dette er måske et lidt privat indlæg, men det går ikke så godt i mit og min kærestes forhold lige for tiden. Jeg elsker ham stadig, og jeg er sikker på, han også elsker mig, men det er alligevel som om, vi er ved at glide fra hinanden. Jeg har derfor tænkt på, om vi skulle begynde til parterapi i København sammen.

Min kæreste og jeg har været sammen i syv år. Vi var meget unge, da vi mødte hinanden, men vi har alligevel formået at holde sammen så længe, hvilket mange synes er rigtig flot og en stor kvalitet i vores forhold.

Jeg har prøvet at lufte ideen om at begynde i parterapi i København for min kæreste, og han var heldigvis ikke helt afvisende, hvilket jeg ellers havde været en lille smule bange for. Så det var jo godt, at jeg i det mindste ikke er den eneste, der går rundt og har det sådan, og at han også er villig til at gøre noget for at redde vores forhold.

Jeg har endnu ikke gjort noget aktivt for at finde parterapi i København, men jeg vil lige give vores forhold en chance på egen hånd i en måneds tid eller to før jeg bestiller tid.

En tanke om “Min kæreste og jeg overvejer at gå til parterapi i København”

  1. Ethvert forhold kan nyde godt af parterapi, hvad enten det går godt eller skidt, for der er altid noget som kunne fungere bedre. Jeg har selv været i parterapi, og selvom han ikke var meget for det, så gjorde det stadig en kæmpe forskel. Det var bestem det værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *