Jeg husker skin tonic og rensemælk til den personlig pleje

Jeg har lige siden, jeg var teenager gået meget op i personlig pleje, da jeg har altid har haft større tendens til urenheder i forholdt til andre. Jeg har lidt meget af uren hud, så det har nærmest været en nødvendighed for mig, at tænke over, hvordan jeg skulle pleje min hud med skin tonic og rensemælk og selvfølgelig også, hvad jeg spiser.

Det var tydeligt at se på min hud, hvornår jeg glemte den personlig pleje og ikke tænkte over, at jeg skulle huske at spise sundt, så jeg lærte ret hurtigt, hvordan jeg skulle holde min hud sund, selv om det var svært dengang i de første teenage-år.

Heldigvis er jeg efterhånden vokset fra mine hudproblemer, og hvis jeg bare husker at rense min hud med skin tonic og rensemælk dagligt, så har jeg faktisk som regel ingen urenheder længere. Det er rart endelig at være fri for at skulle tænke så meget over, hvordan jeg spiser, da min hud med tiden er blevet mindre og mindre sart.

Jeg tror også, jeg skal være glad for, at jeg begyndte at gå så meget op i personlig pleje og hygiejne allerede dengang, så jeg har gjort det til en vanesag. Det har nemlig også, tror jeg, gjort at min hud i dag holder sig nogenlunde pæn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *