Nu skal vi vælge mellem almindeligt plankegulv og sildebensparket

Jeg har et spørgsmål om gulve, som jeg håber nogen kan hjælpe mig med. Det handler nærmere bestemt om trægulve, jeg skal finde ud af, hvilket type gulv vi skal lægge i vores nye hus. Vi er lidt lune almindeligt plankegulv eller sildebensparket.

Vi overvejer almindeligt lyst plankegulv, fordi det giver sådan et flot klassisk look, lidt gammeldags og hyggeligt. Så skulle det i det tilfælde ludbehandles, så det ville se helt lyst og landligt ud. Sildebensparket overvejer vi, fordi det giver det der gennemarbejdede og lidt herskabsagtige look.

Min mand er mest til sildebensparket, jeg stemmer nok mest for det almindelige plankegulv. Men min mand er tømrer, og han ved jo så meget om den slags.

Jeg tror bare, at plankegulv kunne være flot, men det er nok mest, fordi jeg har boet i lejlighed i så mange år, hvor jeg altid har drømt om at få det. Men i virkeligheden ved jeg jo godt, at til at halvstort hus som vores, ville det være flottest med sildebensparket. Jeg har også undersøgt det online, og sildebensparket behøver faktisk ikke være specielt dyrt, i forhold til hvad jeg troede, det kostede. Så i sidste ende lader jeg min man om at vælge, han træffer nok det gode valg, er jeg sikker på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *