Jeg er super glad for mine nye porcelænsfacader

Mine tænder har ikke altid været alt for kønne. For meget kasse og for mange smøger har gennem tiden sat sit præg, hvilket er grunden til at jeg, sidst da jeg var halvårs check hos min sædvanlige tandlæge, at jeg spurgte hvad man kunne gøre ved det. Dertil svarede tandlægen at jeg skule have porcelænsfacader.

Jeg husker tydelig mine unge år hvor jeg ofte har på besøg hos mine bedsteforældre. De samlede på porcelæn og man kunne som barn dårligt bevæge sig uden at blive råbt af. men disse erindringer i baghovedet kan man jo godt forstå at jeg var en smule skeptisk. Tandlægen forsikrede mig imidlertid om at disse porcelænsfacader er ganske holdbare, så jeg tog springet.

Jeg dukkede op hos tandlægen tirsdag morgen, satte mig i stolen og efter en halv time havde han smækket et par porcelænsfacader på mine to fortænder i overmunden. Det var ganske smertefrit og relativt billigt.

Resultatet er ikke til at tage fejl af. Mine nye porcelænsfacader skinner som en blankpoleret Rolls Royce. Jeg ligner sgu en ren filmstjerne, dog uden at det virker unaturligt. Jeg skal helt bestemt have en ny tid hvor jeg for ordnet resten. bare jeg nu ikke kommer til at ligne en porcelænsdukke.

En tanke om “Jeg er super glad for mine nye porcelænsfacader”

  1. Hvordan er det med facader på og fik du slebet meget af tænderne ned?

    Gjorde jeg nemlig i den forbindelse pga. nogle misfarvninger inde i tanden. Har dog ikke fået dem på endnu, men håber på at det bliver pænt og holder længe, for mine tænder er nu for “blottede” til ikke at have noget over dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *