Helt vildt billige rengøringsartikler engros

Jeg har beskæftiget mig med indkøb i rengøringsbranchen i mange år og har efterhånden set lidt af hvert. Jeg arbejder i et stort rengøringsfirma hvor jeg står for indkøb af rengøringsartikler engros. Den virksomhed som jeg arbejder i køber ind for flere millioner om året, så vi er altid på udkig efter en bedre og billigere leverandør.

Nu er der så kommet en leverandør, som over nettet sælger rengøringsartikler engros og priserne er næsten ikke til at fatte. Godt nok kan man ikke købe alt på webshoppen endnu, men de udvider hele tiden deres varesortiment, så jeg holder øje og modtager da også deres nyhedsbrev.

Når jeg snakker med folk i rengøringsbranchen, så har denne online shop, som sælger rengøringsartikler engros, vist nok skabt en del furore i branchen, ja der er mig bekendt paniktilstande hos nogle af de andre grossister.

Hvis de kan sælge rengøringsartikler engros til så lave priser og stadig tjene penge på det, så er der ikke nogen af de andre grossister der kan følge med, det skal man ikke have mange års brancheerfaring for at regne sig frem til. Jeg er meget spændt på at følge udviklingen og ligeledes spændt på at modtage den første ordre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *