Man behøver slet ikke at købe mange rengøringsmidler hvis man bor i hus

Vi er lige flyttet i hus og da vi flyttede fra lejligheden, var der, som det er normalt, en masse ting der skulle smides ud. Noget af det allersidste vi smed ud var alle de rengøringsmidler som vi havde til at stå. Der var nærmest et nyt rengøringsmiddel til hvert rum og til hvert rengøringsformål.

Da jeg så alle de rengøringsmidler slog det mig, at det slet ikke burde være nødvendigt at have alle de rengøringsprodukter til at stå. Man kan komme meget langt med et universal rengøringsmiddel, i stedet for at gå ud og købe 20 forskellige. Jeg smed i hvert en masse af dem ud, for jeg ville ikke have dem til at stå og fylde i det nye hus.

Efterfølgende gik jeg ned i Føtex og købte et universal rengøringsmiddel, en dunk klorin, noget sprit og en flaske eddikesyre og det burde jeg kunne klare rengøringen med. Indtil videre har jeg i hvert fald ikke manglet noget, så min idé har da været en succes indtil videre. Jeg skal i hvert fald ikke ud og købe rengøringsmidler lige foreløbigt.

Nu er det også et nyt hus vi har og der er fliser over det hele. Sådan et hus er bare meget nemmere at holde rent. Man behøver ikke rengøringsmidler til alle mulige formål, da huset gennemgående er bygget i de samme materialer. Jeg har derfor ikke behov for en hel masseforskelligt men kan klare mig med det jeg har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *